3 RÄTTERS

Vi öppnar gärna upp och ordnar en 3 rätters för dig och dina vänner, kollegor eller familj på vår glasveranda och under den varma årstiden kan vi även duka på terrassen om det är fint väder. 

Kontakta oss för mer information & offert via mail eller fyll i formuläret nedan.
info@tyresoslottskrog.se

Förrätter

KÖTT

CHARKTALLRIK
Salami, bresaola, lufttorkad skinka, buffel mozzarella, bakad cocktailtomat, balsamico, olivolja, flingsalt & levainbröd

COGNACSGRAVAD OXFILÉ 
Tunnskivad gravad oxfilé med kantarellcremé & västerbottenostchips

VÄSTERBOTTEN PAJ (KÖTT) 
med rökt renstek samt crèmefraiche & rucola
 
RÖKT ANKBRÖST
med äpple samt en örtsallad med fikon
 

fisk

HUMMERSOPPA
med rostad jordärtskocka serverad med vitlöksbröd toppad med Västerbottenost
 
SKAGENRÖRA
gjord på hand skalade räkor toppad med sikrom på rågbröd
 
LAXCARPACCIO  
med hyvlad parmesan, rostade frön och rucola
 
VÄSTERBOTTENPAJ (FISK) 
toppad med löjrom, crèmefraiche, citron och rödlök
 

VEGETARISKT

ASIATISK TOFUSALLAD
med mango & avokado

MOZZARELLA CAPRESE
Serveras med bakade cocktailtomater & grissini
 

VEGANSKt

SVAMP TOAST 
på säsongens godaste svampar med confiterad jordärtskockspuré, friterad lök och rostade hasselnötter
 
MOROT-, APELSIN- & INGEFÄRSSOPPA  
med sojabönor, picklad rättika, tofu och korianderkräm

VARMRÄTTER

KÖtt & KYCKLING

MAJSKYCKLING
Serveras med krämig palsternackspuré & ljus timjanssky
 
HELSTEKT FLÄSKFILÉ  
med portvinsstuvade champinjoner samt potatisgratäng

KLASSISK WALLENBERGARE 
med potatismos serveras med ärtor, skirat smör och rårörda lingon
 
HELSTEKT OXFILÉ  
med rostad vitlökssås samt potatisgratäng

FISK

RÄKÖVERBAKAD LAX 
med hummersås samt potatismos

HALSTRAD RÖDING
Med smörgräddsås samt dillkokt potatis

VEGETARISK

RÖDBETSBIFFAR
med kapris emulsion & bönragu

BAKAD MARINERAD BLOMKÅL 
med oumph samt tomat & hasselnötsvinegrette

CANNELLONI MED SVAMPFYLLNING
Smaksatt med tryffel serveras med säsongens gröna & hyvlad parmesan

VEGANSKT

GRÖNSAKSSPETT  
med serverad med tomat-  & basilikasås halv samt en halv bakad potatis
 
VEGANSK ”WELLINGTON”      
Filodegsinbakad portabello med Belugalinser, rödbeta, lök serverad med timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt en portvinssky

DESSERTER

EFTERRÄTTER

CHOKLADTÅRTA
med säsongens frukt/bär samt vaniljgrädde
 
CITRUS CHEESECAKE 
med rårörda bär
 
CHOKLADTERRINNE
med pärongelé och vaniljvisp

VEGANSKT

ÄPPELDESSERT 
med kardemummasmulor och calvadoscreme
 
VANILJPANNACOTTA
med säsongens bär

VEGANSKT

VEGANSK CHOKLADBAKELSE  
med vispad grädde och säsongens bär
 
VEGANSK VANILJPANNACOTTA
med säsongens bär samt Majsans hemmagjorda veganska mandelflarn

Förfrågan

  • Skriv gärna ålder och om ni behöver barnstol i meddelande fältet